Recomandari

Tinute pentru festival- Andreas & Belmondo

Tu ce porți la festivalurile verii? 4 Ținute create special pentru această perioadă!

Vara și-a făcut apariția în zilele noastre prin razele puternice ale soarelui, ploile scurte și florile colorate de care ne bucurăm zi de zi când trecem pe lângă o grădină sau o florărie. Însă, vara își face simțită prezența și prin altceva, prin multitudinea de festivaluri pe care ni le oferă. Încă de la începutul verii, ziua de 1 Mai aduce printre noi seri cu muzică pe plajă, cu cei mai cunoscuți DJ și cele mai cool ținute. Din Mai până în Septembrie, lună de lună, avem câte un festival pe care trebuie să-l onorăm cu prezența și nu oricum, trebuie să avem ținute confortabile, să facem poze multe și nu în ultimul rând să legăm cele mai frumoase prietenii.

Pentru asta vă recomandăm 4 idei de ținute pe care le puteți purta în cadrul festivalurilor. Și nu numai, vă vom propune și genți bune de luat cu voi. Veți avea  nevoie de spațiu pentru telefon, portofel, aparatul foto, șervețele și multe alte lucruri, pe care o fată le ia cu ea oriunde.

Casual. Prima ținută este una foarte lejeră care prezintă o coloristică interesantă pe care o putem încadra fie primăvara, fie toamna, când vremea își face de cap și nu știi exact dacă va fi cald sau frig.

Pentru această ținută recomandăm purtarea unui rucsac 2in1, care poate fi purtat fie ca rucsac, pe spate, fie ca poșetă, pe un umăr. Acesta este conceput cu două compartimente închise cu fermoar, iar bareta cu fermoar permite purtarea acestuia în două moduri total diferite.

Boho. A doua ținută prezintă un stil simplu dar special totodată, neputând fi purtat de oricine, ci doar de reprezentantele acestui stil. Elegant dar în același timp confortabil și accesibil. Pentru această ținută recomandăm purtarea unei tolbe care îți oferă libertatea mâinilor, pentru că în cadrul unui festival ai nevoie de asta. Pentru fotografii, pentru a servi o limonadă sau un sendviș în mers. Tolba cu fluturi, special concepută pentru sezonul cald, se încadrează perfect într-o ținută all white!

Sport chic. Recomandăm o ținută pentru cele care preferă stilul sport însă vor să rămână la modă. Cu o pereche de pantaloni de trening și o pereche de botine, vei reuși să atragi privirile celor din jur. Pentru accesorizarea unei astfel de ținute recomandăm o borsetă de mână, unisex, încăpătoare pentru toate cele necesare.

 

Feminin. O rochie lejeră, din voal, o curea în talie și o pereche de cizme, toate acestea întregesc o ținută feminină, perfectă pentru serile calde de vară, în cadrul unui festival. Majoritatea fetelor preferă un astfel de look, având în vedere că este confortabil, actual și pune în valoarea feminitatea oricărei purtătoare.

Recomandăm o poșetă din piele, care se poate purta fie pe un umăr fie pe pos de tolbă, și care oferă spațiul de care orice femeie are nevoie pentru lucrurile personale.

Care este preferata ta? Suntem curioși! Ne poți scrie printr-un comentariu sau pe facebook, aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *