Recomandari

De pus în tolbă!

Poate vă întrebați ce este o tolbă sau poate dețineți una, chiar dacă deja cunoașteți termenul, noi vă vom introduce în lumea fascinantă a acestor minunate accesorii.

Dex-ul spune că: #tolba este un fel de geantă care se poartă atârnată la șold și în care se păstrează merindele, vânatul etc. Sau se păstra, acum se pune în tolbă orice altceva în afară de de vânat și merinde. Lucruri pe care o femeie sau un bărbat le poartă cu ei zilnic. Da, tolba este un alt fel de geantă. O geantă mai specială. Și noi te vom convinge cât de specială este și de ce trebuie să achiziționezi una cât mai rapid.

Îți oferă libertate în mișcare. Aceasta se poartă pe umăr și astfel, ai mâinile libere pentru a te putea desfășura în voie. Pentru a lua cu tine sacoșile de cumpărături, pentru a putea folosi cheile și poți merge chiar și pe bicicletă.

Deși pare mică, aceasta oferă foarte mult spațiu pentru tot ce vrei să iei cu tine. Tolbele sunt foarte bine compartimentate, au buzunare multe și astfel îți poți organiza lucrurile așa cum îți dorești.

Poate fi purtată atât ziua cât și seara. Sunt multe modele de tolbe care, datorită materialului și modelului, pot fi luate la petrecerile de seară, astfel că nu îți mai pierzi timpul mutând produse dintr-o geantă în alta.

Poate fi accesorizată. Datorită curelei lungi pe care o oferă, poate fi accesorizată cu diverse eșarfe, insigne, broșe sau orice altceva în funcție de creativitatea fiecăruia.

Se transformă ușor într-o borsetă care poate fi purtată în talie. Dacă vorbim de o tolbă de mici dimensiuni, aceasta poate fi foarte ușort purtată în talie, peste un sacou sau o rochie de vară, astfel înfrumusețând ținuta.

Ah, ți-am spus în titlu că punem ceva în tolbă? Așa-i? Punem de toate. Noi, în atelier, punem piele naturală și accesorii de cea mai bună calitate, punem răbdare și pasiune, punem muncă și speranța că va fi pe placul vostru. Vezi aici cum lucrăm noi în atelier.

Voi ce adăugați în tolba voastră? Suntem curioși!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *