Recomandari

Ai pregătit cadoul pentru Petre?

Acest sfârșit de lună nu va trece oricum, ci sărbătorindu-i pe cei ce poartă nume de sfânt. Petru și Pavel! Știm că ai un prieten pe care îl cheamă Petre…sau Pavel, și îți vom aduce aminte că trebuie să-l bucuri cu un cadou special. Un gând bun poate funcționa, însă cu siguranță nu este de ajuns. Întotdeauna este loc de mai bine, tocmai de aceea, am pregătit pentru tine o listă completă de produse care pot fi oferite în dar sărbătoriților!

Borseta în care încap toate. Niciunui bărbat nu-i va sta rău cu un astfel de accesoriu. Din contră, îi va fi de mare ajutor pentru a lua cu el, în fiecare zi, toate lucrurile de care nu se poate lipsi. Telefonul, agenda, ceasul, cheile și tot ce un bărbat are cu el în fiecare zi. Vezi colecția noastră de borsete aici.

Perfecțiune într-un set. Toți poartă curea la pantaloni, află-i culoarea potrivită și construiește-i un set dintr-o curea de piele naturală și un portofel care are aceeași nuanță. Portofelele se află la reduceri, așa că este momentul potrivit să profiți. Le poți descoperi aici.

 

Rucsac pentru cei cu laptop. Dacă ai un sărbătorit care este mereu pe drum și își cară laptopul peste tot, plus alte documente și chestii de birou, acest rucsac din piele naturală și super încăpător este cadoul perfect pentru el. Mai multe detalii vezi aici.

 

Geantă pentru sportivi. Sau pentru călători. Din piele naturală, rezistentă și cu aspect plăcut, care poate fi integrată în orice ținută, această geantă, împachetată așa cum trebuie, devine cadoul perfect pentru orice Petre sau Pavel.

 

Acum, indiferent de alegerea pe care o vei face, nu uita să împachetezi cadoul într-o cutie frumoasă, cu fundă sau fără, dar cu un mesaj special din partea ta. Dacă vei alege un portofel, norocul îți surâde pentru că vine împachetat în cutie specială. Asta te scapă de griji.

Oricum ar fi, Petre și Pavel sunt băieți ce merită un cadou aparte, așa că nu mai aștepta și pregătește-te din timp.

Bonus: Livrare Gratuita la comenzile peste 300 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *