Recomandari

Cea mai bună prietenă, cureaua!

Ai zâmbit, așa-i? Te-am văzut! Sigur ai zis că suntem puțini ciudați când ai văzut că o curea îți poate fi cea mai bună prietenă, însă chiar așa este. Îți spunem și de ce!

Cureaua este un accesoriu de nelipsit din garderoba noastră, a tuturor. Fie că este o curea clasică, din piele naturală, pe care o folosim în ținutele noastre, fie că vorbim de o curea specială, dintr-un material cu un print aparte, sau cu o tăietură specială, pe ambele le purtăm din două motive importante.

  1. Nevoie. Da, pentru acei pantaloni care nu stau fix pe corp și au nevoie de ceva pentru susținere, pentru acea rochie larga, dar care are nevoie de ceva strâns în talie și nu în ultimul rând pentru fusta care nu mai vine așa cum trebuie pentru că am pierdut câteva kilograme.
  2. Accesorizare. Al doilea motiv important este accesorizarea. Da, toți purtăm curele pentru a arăta bine. Bărbați sau femei, purtăm curele din acest motiv. Cumpărăm curea roșie care să meargă cu pantofii din garderobă, cumpărăm curea din același material ca geanta sau accesorizăm un sacou negru cu o curea subțire, în talie.

Suntem siguri că ai acasă fel și fel de modele de curele și culori pe care nu prea știi cum să le porți, altfel decât varianta clasică. De aceea îți vom arăta câteva variante descoperite de noi. Variante creative care sigur îți vor salva multe ținute.

sursa: pinterest.com

Așadar, dacă nu ai o curea, cumpără-ți! Avem destule pe stoc.

www.posete-serviete.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *