Recomandari

Doar pentru domni

Important! Acest articol este doar pentru acei bărbați care știu ce este o borsetă, cunosc importanța acestui acccesoriu și nu în ultimul rând, știu cum să o poarte. Deci, da, așa cum cum spus la început, acest articol este doar pentru domni.

În următoarele rândul vă vom prezenta noile modele de borsete, care așteaptă să fie purtate! Trebuie, însă, specificat, că borseta nu este un simplu accesoriu, ci un accesoriu util, de nelipsit din garderoba unui domn.

Așadar, zilnic căutăm cea mai bună piele pentru a ne pune în practică ideile, schițele, desenele și dorințele. Ultima dată, am avut noroc să găsim numaidecât pielea necesară pentru următoarele modele de borsete.

Borseta Belmondo, cod BP_54_TR_BL

Aceasta a fost concepută în mod special pentru aceia care au drumuri lungi de făcut și multe lucruri de luat cu ei. Este suficient de încăpătoare, având două buzunare exterioare cu fermoar, un compartiment spațios în interior cu buzunare pentru accesorii. Aceasta are bareta ajustabilă din piele și material textil.

Borseta Belmondo, cod BP_55_TR_TM

Acest model este unul elegant, care poate fi purtat atât ziua cât și seara, la o ținută de ocazie. Cine zice că domnii nu au nevoie de lucruri la o petrecere. E mult mai elegant să scoți pachetul de țigări, telefonu, cheile dintr-o astfel de borsetă decât să-ți încarci buzunarele.

Borseta are un interior încăpător, cu buzunare pentru accesorii, chei, telefon, și un alt buzunar care se închide cu fermoar. Pe spate, de asemenea un alt buzunar. Închiderea borsetei se face cu ajutorul clapetei.

Aceste două modele sunt purtabile atât pe timp de zi cât și  seara, în cadrul unei ocazii speciale. Sunt concepute din piele naturală, în atelierul nostru, de meșteri români care pun pasiune în ceea ce fac.

Dacă vrei să vezi mai multe modele de borsete -pentru că avem- le poți vedea chiar aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *