Recomandari

Unde, cum și când se ține geanta? Îți spunem noi!

Toate femeile o au în garderobă, fie o dimensiune mai mică, fie mai mare, există și este purtată zilnic, oirunde femeia are treabă.

Noi iubim gențile sau poșetele. Mulți preferă acest termen și nu este greșit. Le iubim pentru că știm cum se transformă dintr-o simplă bucată de piele, în ceva ce ajunge să fie purtat și apreciat de zeci de mii de femei.

În geantă ajung zeci de obiecte folosite sau nu, acestea se regăsesc zilnic acolo. Tocmai de aceea este foarte important ca geanta pe care o alegi să fie bine compartimentată, să fie concepută dintr-un material rezistent, de calitate și nu în ultimul rând să fie un model care ți se potrivește 100%. Să nu faci compromisuri de dragul vreunui brand anume sau datorită unui preț mic. Te sfătuim să cumperi exact ce îți place, ce ți se potrivește și ce poți purta la orice ținută din zilele tale.

Unde și când se poartă geanta/ poșeta?

Geanta este un accesoriu de zi, purtat de zeci de mii de femeil ziua, la ținute casual. La birou, întâlniri și petreceri care au loc în mijlocul zilei. Aceasta este cel mai prețios accesoriu și de multe ori, dacă le vei întreba pe doamne și domnișoare, aceasta le este cel mai bun prieten. Pentru că le păstrează toate secretele.

Așadar, purtați geanta ziua. Mai ales cea de dimensiuni mari!

Cum se ține geanta?

Am tot văzut la emisiunile de fashion sau în reviste vedete care sunt criticate pentru modul în care își țin geanta. Pe umăr, pe braț sau pur și implu de barete, în mână. Ei bine, nu toate gențile sunt la fel. Unele au bretele mari, astfel sunt concepute pentru a fi transformate în tolbe sau pentru a fi purtată doar pe umăr. Altele au doar două barete, pentru a fi ținute fie pe braț, fie în mână.

Atunci când achiziționezi o geantă, întreabă în magazin cum este concepută pentru a fi purtată.

 

Un alt subiect destul de discutat este: cum ținem geanta în cadrul unui eveniment, la un prânz important, o petrecere? În cadrul unei mese, mai ales la restaurant, geanta nu va sta niciodată pe masă. Fie va fi agățată de spătarul scaunului, fie pe scau, în spatele tău, fie pe scaunul de alături daca nu stă nimeni, fie în cuier, alături de haină.

 

Acestea fiind spuse, vrem să vă întrebăm: Care este geanta pe care o porți cel mai des? Cea pe care o iei la toate evenimentele, peste tot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *