Recomandari

5 Sfaturi pentru alegerea unui portofel bun!

Portofelul reprezintă un accesoriu foarte important. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de statutul social, de job-urile pe care le avem sau de situația financiară. Portofelul ne ajută să ne păstrăm bunurile în siguranță. Banii, cardurile, bonuri și tot felul de mărunțișuri de care avem nevoie.

Așadar, acesta este foarte important și tocmai de aceea trebuie ales cu cea mai mare grijă și importanță. Acesta poate fi de diferite forme, dimensiuni și culori, însă marea diferență apare când este vorba de compartimentarea acestuia. Pentru ca trebuie să fie cât mai bună.

Astfel, sfaturile noastre, sunt acestea:

Alege un portofel util și nu la modă. Nu te uita după branduri sau design. Portofelul nu este un accesoriu pe care îl afișezi tot timpul. Acesta stă mai mult în geantă, buzunar sau mașină. Tocmai de aceea designul și sigla brandului nu contează. Utilitatea lui, însă, este necesară.

Deschide-l și privește interiorul. Nu cumpăra niciun portofel fără să-i vezi interiorul. Trebuie să aibă un buzunar mare pentru bacnote, sau chiar două buzunare. Multe compartimente pentru carduri și un buzunare care se închide, după caz, fie cu fermoar, fie cu o capsă, pentru monede.

 

Ai grijă la material. Dacă alegi material textil, fii atent la cusături și la textura acestuia. Dacă alegi piele, alege pielea naturală și ai grijă să fie de cea mai bună calitate. Nu vrei să se deterioreze, având în vedere că acesta va sta prin buzunar și geantă.

Mărimea portofelului trebuie aleasă în funcție de dimensiunile obiectelor pe care tu vrei să le adaugi în el. Multe persoană aleg un portofel mare, pe care aleg să-l poarte pe post de plic, la diferite ocazii.

 

Restul, designul, culorile și ambalajul, contează însă nu într-o foarte mare măsură. Contează într-atât cât să-ți bucure ochii la prima vedere ca mai apoi să nu te mai intereseze, având în vedere utilitatea acestuia.

Tu cum îți alegi portofelul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *