Recomandari

Bărbații și gențile!

Auzim tot feluri de păreri, cum că bărbați n-ar avea cum să poarte o geantă. Ba că nu știu, ba că nu-i de ei. Am auzit atâtea opinii că ne-am decis să facem un articol în care să explicăm această dilemă.

Există bărbați care poartă genți! Da, există! Nu vă gândiți la genți colorate, cu tot felul de accesorii. Nu vă gândiți nici la borsete, care fac parte din altă categorie. Vorbim de gențile special concepute pentru domni. Pentru acei domni care se respecta și își respecta lucrurile suficient cât să nu le țină aruncate prin mașină, sau mai știm noi ce modalitți de păstrare.

În atelier producem astfel de genți pentru că avem cerere și ne face plăcere să le creăm, de la cel mai mic model, până la cel mai mare.

Gențile de mână. Sunt acele modele măricele. Fie pentru voiaj, fie pentru birou, cele în care încap documentele, un laptop și alte lucruri necesare.

Cele pentru voiaj, sunt și ele concepute tot din piele naturală, compartimentate foarte bine, astfel încât toate lucrurile să se așeze așa cum trebuie.

Geanta- tolbă. Un model de geantă foarte cerut, atât de tineri cât și de cei de vârsta a doua și a treia. Este  o geantă care poate fi de dimensiuni diferite și poate mulțumi nevoile orcărui bărbat care are de luat cu el, cheile, telefonul, portofel, ochelari de soare și chiar documente. Unele genți au spațiu și pentru tabletă sau orice alt dispozitiv de dimensiuni asemănătoare.

Așadar, sper că am lămurit cât de cât situația. De acum încolo puteți cumpăra bărbaților genți, când vine vorba de cadouri! Nu doar ei vouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *