Recomandari

De ce să alegi produsele din piele pentru a le oferi cadou?

Încă puțin și perioada cea mai agitată din an revine în viețile noastre. Perioada cadourilor, nu alta! Cea în care toți căutăm acele produse potrivite pentru cei dragi nouă, pentru șefi, colegi sau prieteni.

Puțini sunt cei care se pregătesc din timp și achiziționează produsele din vară, toamnă, la prețuri bune, astfel că în decembrie sunt relaxați, mult mai relaxați decât restul oamenilor care încă fac liste și gândesc ce să aleagă.

Pentru că și noi am trecut prin această nebunie, an de an, pentru că știm că sunt oameni care fac cumpărăturile pe ultima sută de metri, ne-am gândit să vă oferim o idee de cadou, sau mai multe și câteva sfaturi pentru a te convinge că e mai bine să te prindă decembrie pregătit, cu toate cadourile puse în sac. Ce sac? Sacul lui Moș Crăciun, bineînțeles!

De ce să alegi produsele din piele?

Acestea încă reprezintă eleganță. Ceea ce nu multe produse o oferă. O geantă din piele naturală, cu un design aparte și un tip de piele anume, va fi mult mai apreciată decât o geantă oarecare din magazinele din mall-uri, unde se regăsesc aceleași modele.

Calitate. Produsele din piele naturală sunt recunoscute pentru calitatea pe care o oferă. În special cele produse în România. Vă asigurăm că un set compus din un portofel și o curea din piele naturală, produse în atelierul din România, cu etichetă specială, va fi apreciat și respectat.

Pentru că au termen de viață îndelungat. Toți suntem conștienți că un rucsac din piele naturală, cu anumite cusături și dintr-o piele specială, va dura mult mai mult decât unul din material sintetic, sau și mai rău, din imitație de piele. Alege să oferi produse ce rezistă în timp.

Pentru că sunt unice. Unele modele de genți, borsete, portofele sunt unice, sau există în număr limitat, astfel că cel căruia îi vei oferi un astfel de produs se va bucura știind că e singurul care deține un astfel de produs.

Cadoul perfect pentru bărbați. Toți știm că este mult mai greu să cumperi cadouri pentru domni, astfel că o borsetă elegantă, din piele naturală, cu design aparte și compartimentată bine, poate deveni cadoul perfect pentru un don care este mai tot timpul pe drum.

De ce să cumperi cadourile din timp?

Frica voastră dar și a noastră, a producătorilor, frica cea mai mare este aceea că produsele nu vor ajunge în timp la voi, și astfel veți primi cadourile pe care urma să le dăruiți, după sărbători, ceea ce nu este în regulă. Trebuie să știți că asta nu depinde de noi. Ci de firma de curierat, care, în aceea perioadă, cu greu va face față comenzilor. Tocmai de aceea trebuie să țineți cont de timpul de livrare al produselor.

Timp sa schimbi produsul. În cazul în care produsul nu este cel pe care îl așteptai, sau dorești un altul, ai timp să faci returul. Dacă vei comanda cu două săptămâni înainte de Crăciun, cu siguranță nu vei mai putea sa-l schimbi.

Și nu în ultimul rând, eviți aglomerația de sezon! Ce poate fi mai frumos, ca în decembrie, în loc să alergi prin magazine, după program, să mergi direct acasă, să te bucuri de timpul cu familia?

 

Sper că te-am convins că timpul tău e prețios dar și bucuria celorlalți, tocmai de aceea e bine să alegi cadourile cu drag și cu folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *