Recomandari

Ce geanta sa porti in 2019? Iti spunem noi!

Anul nou isi face deja simtita prezenta si, ca orice nou inceput, este foarte emotionant. Emotionant cum ne pregatim sufleteste dar si fizic pentru anul ce urmeaza. Facem liste cu obiective, urmarim tendintele in materie de… orice. Despre tendinte vrem si noi sa va povestim, despre ce genti se poarta in 2019 si cum se poarta!

Nu, nu te panica! Nu trebuie sa scapi de gentile vechi, trebuie doar sa le accesorizezi, ai sa vezi despre ce vorbim aici. Si nu numai accesorizarea lor conteaza dar si contextual si modul in care le porti.

In 2019 iti recomandam sa porti:

O esarfa la geanta de anul trecut, sau gentile. Stim ca femeile nu se rezuma la una singura. Adauga o esarfa sau o brosa pretioasa si astfel geanta va capata o noua imagine, una speciala.

Modelele retro revin in forta dupa ce Hedi Slimane, designerul cel mai controversat al momentului e preluat carma casei Celine, si a schimbat complet estetica cu care ne-a obisnuit Phoebe Philo. Slimane, a readus in centrul atentiei gentile extrem de retro din piele de croco.

Geanta mini, un succes si in 2019! Acest model de geanta este preferat de domnisoarele care nu au multe lucruri personale de carat dar si pentru cele care vor doar sa-si accesorizeze tinutele. Ele pot fi foarte trendy, insa nu mereu foarte utile avand in vedere ca poti pune in ea doar telefonul si inca ceva, la fel de mic.

Geanta hippie sau celebra tolba. Nu renuntam la ea nici in 2019. Acest model este printre cele mai utile datorita modului de a se purta. Vara este un moment potrivit pentru a purta o tolba alba cu modele florale.

Maxi bag! Cine are o geanta imensa in care poate cara cam tot ce are prin casa? Aceasta geanta este una dintre cele mai vandute in 2018 si se pare ca va fi apreciata si in 2019. Asta datorita volumul mare dar si compartimentarii.

Tu ce ai alege sa porti in 2019? Grabeste-te sa cumperi la reduceri pana la sfarsitul anului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *